Annette Heick

Annette Heick er kendt som barn af hele Danmarks Kjeld og Hilda Heick, men har skabt sig en karriere som journalist, sangerinde og tegnefilmsdubber. Annette Heick indledte sin karriere som journalist i 1987 på B.T. og fortsatte derefter på Se og Hør, hvor hun var frem til 1996. I dag er hun tilbage på B.T, hvor hun har været tilknyttet gennem 25 år.

Heick debuterede for alvor som sanger i 1988 med hittet "Du skælder mig hele tiden ud" sammen med Tommy Seebach. I oktober 2005 udsendte hun sit debutalbum, ”Right Time” på sit eget pladeselskab. Desuden har hun deltaget i Dansk Melodi Grand Prix flere gange.

 Annette Heick har arbejdet som tegnefilmsdubber og har lagt stemme til at lang række figurer blandt andet som Yvonne i ”Olsen Banden på de bonede gulve”.

På teaterscenen fik Annette Heick sin debut i  ”Wicked” på Det Ny Teater, hvor hun spillede rollen som Glinda. Siden har hun medvirket i ”Elsk mig i Nat” og i  Aarhus Teaters opsætning af ”My Fair Lady”, hvor hun spillede rollen som Eliza Doolittle.